ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Yπόθεση εξαφανισμένων γυναίκων: Δεν περιμένουν να εντοπίσουν κάτι οι Αρχές από τον συγκεκριμένο χώρο δηλώνει ο Ανδρέου

Yπόθεση εξαφανισμένων γυναίκων: Δεν περιμένουν να εντοπίσουν κάτι οι Αρχές από τον συγκεκριμένο χώρο δηλώνει ο Ανδρέου

Δεν προέκυψε οτιδήποτε από τις χθεσινές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της εξοχικής κατοικίας, στην επαρχία Λεμεσού, την οποίαν πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν οι δυο ελλείπουσες, 33 και 43χρόνων, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να παραμένει ανοικτό. Οι αστυνομικοί ανακριτές καταζητούν 23χρονο, η σύλληψη του οποίου ίσως δώσει κάποια στοιχεία για την τύχη των δυο γυναικών.

Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι μετά από δυο έρευνες, στις 26 και 27 Νοεμβρίου, εντός και περιμετρικά της εξοχικής κατοικίας και τις χθεσινές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με τη χρήση και drone και ανιχνευτικών σκύλων «δεν θεωρείται ότι υπάρχει κάτι να εντοπίσουμε στο συγκεκριμένο χώρο». Αν προκύψει οτιδήποτε, διευκρίνισε, φυσικά η Αστυνομία θα επανέλθει για έρευνες στην περιοχή.

Ερωτηθείς για το καταζητούμενο πρόσωπο, ο κ.Ανδρέου είπε πως «προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και αποταθήκαμε στο επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας, όπου εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται προσπάθειες για να εντοπιστεί και να συλληφθεί για διευκόλυνση του ανακριτικού έργου».

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 32χρονος, ο οποίος φέρεται ως ένα από τα τελευταία πρόσωπα που συναντήθηκε με τις δυο, ρωσικής καταγωγής γυναίκες, οι οποίες έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τις 17 Νοεμβρίου.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top