Επεισόδια Πάφος: Δύο νέες συλλήψεις - Αναζητεί κι άλλα πρόσωπα η αστυνομία

Επεισόδια Πάφος: Δύο νέες συλλήψεις - Αναζητεί κι άλλα πρόσωπα η αστυνομία

Σε άλλες δύο συλλήψεις, που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων στις εφτά, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα, που σημειώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2021, στην Πάφο.

Πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Λευκωσίας, καθώς και 28χρονο κάτοικο Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία του 28χρονου είχαν δημοσιευθεί χθες από την Αστυνομία, με σκοπό τον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των στοιχειών του, είναι αχρείαστη.

Νωρίτερα σήμερα είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση 27χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ενώ τις προηγούμενες μέρες μέλη του ΤΑΕ Πάφου, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, προχώρησαν στη σύλληψη άλλων τεσσάρων προσώπων.

Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί κι άλλα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE