GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

GNTM: Πήρε το αίμα της πίσω η Κυβέλη - Ξεμπρόστιασε τα άτομα που αντιπαθεί

Πού έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη;

Το αίμα της πίσω πήρε απόψε η Κυβέλη στο GNTM και χρησιμοποίησε έξυπνα και στρατηγικά τα disadvantages, που είχε στο χέρι της.

Η νεαρή παίκτρια με τον αέρα της νίκης από την τελευταία φωτογράφηση, ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την ρεβάνς για το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ίδια λάμβανε συνέχεια το disadvantage. Έτσι όχι μόνο μοίρασε τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στους παίκτες, δίνοντας στον καθένα κόντρα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά επέλεξε να δώσει μειωμένο χρόνο στο σετ τόσο στην Ειρήνη, όσο και στον Ναπολέων: «Θα κλάψουν μανούλες, θα πέσουν γέλια. Προφανώς παρακολουθώ την πορεία της Ειρήνης στο παιχνίδι κι η λαγνεία είναι το μόνο που δεν μπορεί να κάνει».

Η Κυβέλη έδειξε ξεκάθαρα τις αντιπάθειές της.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE