«Κάτω τα μέτρα τα φασιστικά» - Έξω από τη Βουλή εξαγριωμένοι γονείς και πολίτες, πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα νέα μέτρα -ΒΙΝΤΕΟ
01.12.2021 - 10:20
Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από γονείς, παιδιά και πολίτες, που αντιτίθενται στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού.
Η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στη Λευκωσία, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο όπου συνέρχεται η Βουλή.
Οι διαμαρτυρόμενοι,, που ανέρχονται περίπου στους 300, φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω από τα χέρια από τα παιδιά μας» «ψωμί παιδεία ελευθερία», «παραιτηθείτε», ενώ υπήρξαν και φωνές που ζήτησαν την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν φορούν προστατευτική μάσκα, ενώ στη διαμαρτυρία βρίσκονται και παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.
Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.