ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα επικίνδυνα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της ΕΕ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα επικίνδυνα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της ΕΕ

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πληροφορεί τους εργοδότες, τα αυτοεργοδοτούμενα πρόσωπα και το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) τα προϊόντα που φαίνονται εδώ είναι επικίνδυνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX: http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα πιο πάνω προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405663, 22405603 ή 22405604.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE