ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Υποχωρούν οι ισχυροί άνεμοι – Έρχονται βροχές το Σάββατο

Τμήμα Μετεωρολογίας: Υποχωρούν οι ισχυροί άνεμοι – Έρχονται βροχές το Σάββατο

Το ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το βράδυ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά στα δυτικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα υπήνεμα ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από αργά το βράδυ του αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top