Έκρηξη βόμβας σε σχολείο στη Λεμεσό – Βρέθηκε και δεύτερος μηχανισμός

Έκρηξη βόμβας σε σχολείο στη Λεμεσό – Βρέθηκε και δεύτερος μηχανισμός

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε δημοτικό σχολείο στο Ζακάκι της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η βόμβα εξερράγη γύρω στις 1.30 σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα. Η σκηνή αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό της αστυνομίας, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιου μηχανισμού ο οποίος τοποθετήθηκε στη βάση αλουμινένιας πόρτας αίθουσας διδασκαλίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην αίθουσα του σχολείου και εξοπλισμό καθώς και στα παράθυρα της εκκλησίας που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο σε απόσταση 50 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στη σκήνη βρέθηκε και δεύτερος μηχανισμός, που τοποθετήθηκε στην κύρια είσοδο του σχολείου, φαίνεται να πυροδοτήθηκε αλλά δεν εξερράγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό στο παρόν στάδιο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE