Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στις 06.57 το πρωί στο Δημοτικό Δευτέρας και αμέσως ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Λακατάμιας.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, ωστόσο κάηκε η σκηνή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε όλη η αίθουσα.
Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις εμπρησμού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




