Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο 23χρονος που καταζητείται για την εξαφάνιση των δύο γυναικών στην Λάρνακα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία για τον 23χρονο που κατονόμασε ο 32χρονος Σύρος σχετικά με την μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών στην Λάρνακα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Omran Hamadai, 23 ετών, από τη Συρία, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16-25 Νοεμβρίου, 2021, στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.