Αβέρωφ Νεοφύτου για κακόβουλες ενέργειες σε σχολεία: «Δεν έχουν θέση τέτοιες πράξεις στην κοινωνία μας»

Αβέρωφ Νεοφύτου για κακόβουλες ενέργειες σε σχολεία: «Δεν έχουν θέση τέτοιες πράξεις στην κοινωνία μας»

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν δυστυχώς, δυο πολύ ανησυχητικά γεγονότα για την κοινωνία μας. Αναφέρομαι στη φωτιά που ξέσπασε στο Δημοτικό σχολείο Δευτεράς και στην έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο στο Ζακάκι. Δήθεν ως διαμαρτυρία ενάντια στα υγειονομικά μέτρα της κυβέρνησης." ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

"Πρόκειται για πράξεις τυφλής, δολοφονικής βίας που στρέφεται ενάντια στα παιδιά μας και φυσικά τις καταδικάζουμε απερίφραστα. Ενέργειες σαν κι αυτές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Θέση με την οποία είμαι βέβαιος ότι συμφωνεί η πλειοψηφία της κοινωνίας η οποία συμμετέχει θετικά σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για αναχαίτιση της πανδημίας", σημείωσε.

Στόχος μας, κατέληξε, είναι η διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Και στην επίτευξη αυτών των στόχων, η βία δεν έχει καμία θέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE