ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Δεν κάνουμε εμβόλιο ακόμα και αν μας κόψουν τη σύνταξη – Δεν είμαστε ψεκασμένοι»

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Δεν κάνουμε εμβόλιο ακόμα και αν μας κόψουν τη σύνταξη – Δεν είμαστε ψεκασμένοι»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σύρο με τα λόγια που ακούγονται να προκαλούν αίσθηση. Ο κορονοϊός μπορεί να χτυπάει ανελέητα και τις Κυκλάδες, όμως κάποιοι δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα…

Συνάντηση σε κλίμα θυμού και αγανάκτησης, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου με σκοπό τη διαμαρτυρία, ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που έχει αρχίζει να επιβάλλεται.

«Πρώτα επέβαλλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς υπαλλήλους με την απειλή να χάσουν τη δουλειά τους και την έχασαν. Τώρα το επιβάλλουν σε όλους του Έλληνες πολίτες από 60 ετών και πάνω διαφορετικά θα έχουν πρόστιμο τα 100 ευρώ. Στη συνέχεια θα το επιβάλλουν σε όλους μας. Έρχεται η σειρά μας» ήταν τα λόγια των συγκεντρωμένων.

Σε ερώτησή γιατί δεν κάνουν το εμβόλιο η απάντηση ήταν απόλυτη. «Γιατί φοβόμαστε και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και δε θα χάσουμε και τη ζωή μας ακόμη. Πόσοι άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν και το κρύβουν; Δηλαδή όλοι αυτοί οι γιατροί, οι επιστήμονες που δεν υποστηρίζουν τον εμβολιασμό είναι και αυτοί ψεκασμένοι;»

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η απάντηση στο ερώτημα δημοσιογράφου του syrospress.gr, αν θεωρούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υποχρεωτικό και πως βλέπουν την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πάνω από τα 60 δεν εμβολιάζονται. «Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε! Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν είναι πραγματικά αργά. Κανείς δε νοιάζεται για την υγεία μας, άλλα είναι τα συμφέροντα.»

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων του ΙΚΑ, κ. Γιάννης Χαρίτος ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όπου με τις κυβερνήσεις τους όπως είπε η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top