Αποκλειστικό: 19χρονος στη Λεμεσό κλείδωσε γονείς και αδελφή στο σπίτι με το όπλο και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αποκλειστικό: 19χρονος στη Λεμεσό κλείδωσε γονείς και αδελφή στο σπίτι με το όπλο και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Μια παραλίγο οικογενειακή τραγωδία συντάραξε χθες βράδυ τη Λεμεσό, όταν 19χρονος με ψυχολογικά προβλήματα απειλούσε μπροστά στα μάτια της οικογένειας του ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tothemaonline.com, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 7/6/2015.

Ο 19χρονος νεαρός με ψυχολογικά προβλήματα κλείδωσε στο σπίτι την οικογένεια του και αφού κατάφερε να αποσπάσει το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, απειλούσε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του.

Στο σπίτι, ήταν μαζί του ο πατέρας, η μητριά και η 18χρονη αδελφή του.

Στη σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ αστυνομικός κατάφερε να συνομιλήσει με τον 19χρονο και μετά από 40 περίπου λεπτά διαπραγμάτευσης τον έπεισε να ξεκλειδώσει την πόρτα και να παραδώσει το όπλο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, ενώ ανακλήθηκε το όπλο του πατέρα του, λόγω της μερικής αναπηρίας  του στα μάτια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE