ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ταπετσάρης που χτυπήθηκε άγρια στη Λεμεσό - Απόπειρα φόνου από 39χρονο με ψυχιατρικά προβλήματα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ταπετσάρης που χτυπήθηκε άγρια στη Λεμεσό - Απόπειρα φόνου από 39χρονο με ψυχιατρικά προβλήματα

Σε τραγωδία κατέληξε ο άγριος ξυλοδαρμός 75χρονου ηλικιωμένου στην Πάφο από 38χρονο τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, όπου τελικά δύο μήνες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7.50 το πρωί, ενώ ο 75χρονος βρισκόταν μαζί με 72χρονο, έξω από το κατάστημά τους στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από άντρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν ο 75χρονος να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο έδαφος, ενώ ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά. Ο 72χρονος προσπάθησε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό ενώ δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση από τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 75χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε και συνελήφθη 39χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη σύλληψη του δεν ανάφερε τίποτα στους ανακριτές καθώς ασκεί το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο κρίθηκε ότι ήταν αναγκαία η εξέταση του από ψυχίατρο και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Μετά την απόλυση του από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 39χρονος τελεί υπό κράτηση και παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 10/12/2021.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν αφού ο δεύτερος ενοικίαζε διαμέρισμα που ανήκει στον ηλικιωμένο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top