Aν είσαι έφεδρος και εθνοφύλακας σε αφορά: Αναβολή παρουσιάσεων και ασκήσεων

Aν είσαι έφεδρος και εθνοφύλακας σε αφορά: Αναβολή παρουσιάσεων και ασκήσεων

Το Υπουργείο Άμυνας εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοινώνει την αναβολή όλων των ασκήσεων και παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων από τις 6 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι οι έφεδροι και εθνοφύλακες που έχουν στην κατοχή τους Φύλλα Ατομικής Παρουσίασης (ΦΑΠ) έχουν υποχρέωση να παρουσιάζονται για επιστρατευτική τακτοποίηση (έλεγχος οπλισμού – παραλαβή νέων ΦΑΠ) κατόπιν συνεννόησης με τις μονάδες τους. Τονίζεται ότι στις παρουσιάσεις θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE