ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Τουρίστας έκανε άνω κάτω ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Τουρίστας έκανε άνω κάτω ξενοδοχείο

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες καταγγέλθηκε από Διευθυντή Ξενοδοχείου στην παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου ότι την ίδια ημέρα, μεταξύ των ωρών 13:30 μέχρι 14:00 ένας τουρίστας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης προκαλούσε ανησυχία στο ξενοδοχείο, δημιουργώντας αναστάτωση στους άλλους περίοικους του ξενοδοχείου.

Επίσης αυτός φέρεται να προέβη σε διάφορες ζημιές εντός του δωματίου του και στους άλλους χώρους συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν επί τόπου και όπως διαπίστωσαν πρόκειται για τουρίστα ηλικίας 28 ετών. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE