ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Τουρίστας έκανε άνω κάτω ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Τουρίστας έκανε άνω κάτω ξενοδοχείο

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες καταγγέλθηκε από Διευθυντή Ξενοδοχείου στην παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου ότι την ίδια ημέρα, μεταξύ των ωρών 13:30 μέχρι 14:00 ένας τουρίστας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης προκαλούσε ανησυχία στο ξενοδοχείο, δημιουργώντας αναστάτωση στους άλλους περίοικους του ξενοδοχείου.

Επίσης αυτός φέρεται να προέβη σε διάφορες ζημιές εντός του δωματίου του και στους άλλους χώρους συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν επί τόπου και όπως διαπίστωσαν πρόκειται για τουρίστα ηλικίας 28 ετών. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και κακόβουλης ζημιάς.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE