Γιώργος Ζένιος: «Υπήρχαν φορές που έπινα χάπια για να μην κοιμάμαι» (Βίντεο)

Γιώργος Ζένιος: «Υπήρχαν φορές που έπινα χάπια για να μην κοιμάμαι» (Βίντεο)

Ο Κύπριος ηθοποιός στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Εκείνη και Εκείνοι» θα βρεθεί καλεσμένος αύριο Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στο ΡΙΚ2, ο Γιώργος Ζένιος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Αθηνά Χάλκου όπου μεταξύ άλλων έκανε μια αναδρομή στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια σε Κύπρο και εξωτερικό, ενώ συγκίνησε μιλώντας για τον χαμό του αδερφού του πριν από μερικά χρόνια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE