Έριξε χειροβομβίδα στην είσοδο και διέφυγε με μοτοσικλέτα στην επαρχία Λευκωσίας

Έριξε χειροβομβίδα στην είσοδο και διέφυγε με μοτοσικλέτα στην επαρχία Λευκωσίας

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε με τη ρίψη χειροβομβίδας σε κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα σήμερα, σημειώθηκε έκρηξη εξωτερικά της κυρίας εισόδου κατοικίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ τους και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, έσπευσαν στη σκηνή, όπου διαπιστώθηκε ότι ύποπτο πρόσωπο, που διακινείτο με μοτοσικλέτα, έριξε εξωτερικά της εισόδου της κατοικίας, μία χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, που εξερράγη και προκάλεσε ζημιές στην πόρτα της εισόδου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE