Θρίλερ στη Γερμανία: Βρέθηκαν πέντε πτώματα σε σπίτι, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Θρίλερ στη Γερμανία: Βρέθηκαν πέντε πτώματα σε σπίτι, ανάμεσά τους τρία παιδιά

Τα πτώματα δύο ενηλίκων και τριών παιδιών, που έφεραν τραύματα από σφαίρες ή μαχαίρι, ανακαλύφθηκαν σήμερα σε μια κατοικία στα περίχωρα του Βερολίνου, έγινε γνωστό από την εισαγγελία και την αστυνομία.

«Οι δύο ενήλικες ηλικίας 40 ετών και τα τρία παιδιά ηλικίας 4, 8 και 10 ετών έφεραν τραύματα από σφαίρες και από μαχαίρι», σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου της αστυνομίας του Βρανδεμβούργου.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν το μεσημέρι στο σπίτι που βρίσκεται στην κοινότητα Κούνιγκς Βουστερχάουσεν, νότια του Βερολίνου, «διότι μάρτυρες είχαν δει άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως και οι πέντε βρίσκονταν σε καραντίνα για την Covid-19.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE