Αρχηγός Αστυνομίας: «Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι τις πυροβόλησε - Χωρίς την υπόδειξή του δεν θα ήταν κατορθωτή η εξιχνίαση του εγκλήματος»

Αρχηγός Αστυνομίας: «Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι τις πυροβόλησε - Χωρίς την υπόδειξή του δεν θα ήταν κατορθωτή η εξιχνίαση του εγκλήματος»

«Χωρίς την υπόδειξη του 32χρονου δεν θα ήταν κατορθωτή η εξιχνίαση του εγκλήματος», είπε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μετά που ανασύρθηκαν οι δύο σοροί των άτυχων γυναικών στον Αμίαντο.

Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός τόνισε ότι «οι υποψίες της Αστυνομίας έχουν επιβεβαιωθεί, ότι δηλαδή επρόκειτο για ένα έγκλημα που είχε διαπραχθεί πριν από λίγες μέρες. Από την άλλη, όμως φαίνεται ότι η υπόθεση παίρνει ένα τέλος, με τη διαλεύκανσή της. Ο ύποπτος έχει συνδράμει στην ανεύρεση των δύο σορών, με σχετική υπόδειξη του χώρου στον οποίο έχει θάψει τις δύο κοπέλες. Τονίζω ότι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, τα οποία έχουν ληφθεί βοήθησαν πάρα πολύ στις ανακρίσεις. Χρησιμοποιήσαμε κάθε μέσο, αλλά χωρίς την υπόδειξή του, λόγω της επιφάνειας και της μορφολογίας του εδάφους δεν θα ήταν κατορθωτή η εξιχνίαση του εγκλήματος».

Καταληκτικά σημείωσε πως «σύμφωνα με τον ισχυρισμό του υπόπτου, ήταν μόνο ο ίδιος στην διάπραξη του αδικήματος και όπως ανέφερε στους ανακριτές τις πυροβόλησε με το κυνηγετικό. Θεωρούμε ότι σήμερα λέει την αλήθεια και προβαίνει σε θεληματική κατάθεση. Οι αντιφάσεις τις οποίες έθεσε, έρχονταν σε αντίθεση με τα γεγονότα και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, αλλά και την επισταμένη ανάκριση».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE