ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαρτύρεται ο Τατάρ: «Η ε/κ πλευρά βάζει πρόστιμα σε πολίτες τους που ψωνίζουν στα κατεχόμενα»

Διαμαρτύρεται ο Τατάρ: «Η ε/κ πλευρά βάζει πρόστιμα σε πολίτες τους που ψωνίζουν στα κατεχόμενα»

Τον ισχυρισμό ότι η ε/κ πλευρά προβαίνει σε ενέργειες για να προκαλέσει κατάρρευση της οικονομίας του ψευδοκράτους, προέβαλλε ο Ερσίν Τατάρ μιλώντας με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες στην περιοχή Αράστς, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία, κοντά στο οδόφραγμα.

Η «ε/κ διοίκηση», ανέφερε, βάζει χρηματικά πρόστιμα σε Ε/κ που ψωνίζουν προϊόντα τα οποία είναι πιο φτηνά στο ψευδοκράτος και διάφορα από αυτά τα κατάσχουν στα σημεία ελέγχου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την συγκεκριμένη περιοχή. Προχώρησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ακόμη ένα παράδειγμα λέγοντας ότι οι «ε/κ αρχές» - όπως αναφέρεται στις αρχές της Δημοκρατίας – ελέγχουν τους ε/κ οδηγούς ταξί και εάν έχουν βάλει βενζίνη από τα κατεχόμενα τους επιβάλλουν βαριά πρόστιμα.

Ο κύριος στόχος αυτής της πολιτικής ενάντια στους πολίτες τους, είπε ο κ. Τατάρ για την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας, έχει στόχο την οικονομία του ψευδοκράτους, να συντριβεί η αγορά και οι καταστηματάρχες στα κατεχόμενα..

Ανέφερε δε ότι θα προβεί σε ενέργειες όσον αφορά αυτή την πολιτική των Ε/κ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top