Ασθενής με κορωνοϊό το έσκασε από νοσοκομείο στην Πάτρα - Περιπολικά άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή

Ασθενής με κορωνοϊό το έσκασε από νοσοκομείο στην Πάτρα - Περιπολικά άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου καθώς άτομο που νοσεί από κορωνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest, ο ασθενής το 'σκασε από το νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί, καθώς νοσεί από κορωνοϊό, και αμέσως η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος ενημέρωσε της ΕΛ.ΑΣ.


Περιπολικά άρχισαν να σαρώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα και να το μεταφέρουν εκ νέου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο -από όπου το έσκασε- για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE