Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Πήγε για βουτιές στη θάλασσα μέσα στο καταχείμωνο! (Βίντεο)

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Πήγε για βουτιές στη θάλασσα μέσα στο καταχείμωνο! (Βίντεο)

Τολμηρός ο πρώην ποδοσφαιριστής

Ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, που καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Σήμερα ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και το βροχερό σκηνικό του καιρού και πήγε για βουτιές στη θάλασσα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE