Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Απογοήτευση, μέτρια παρουσία αλλά δεν έχει άλλη επιλογή…

Ο ΑΠΟΕΛ… άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Πάφο για την 12η αγωνιστική, καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά στο 88′ μετά από αμυντική αδράνεια, ισοφαρίστηκε σε 1-1 και πήρε ένα πόντο.

Η πραγματικότητα είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήταν και στα… καλύτερα τους, αφού ναι μεν είχαν τον έλεγχο του ματς, ωστόσο, δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Για μια ακόμα φορά, μάλιστα, σκόραραν από στατική φάση. Στα μετόπισθεν, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν ήταν όσο συγκεντρωμένο θα έπρεπε και σε μια φάση, που έπρεπε η μπάλα να απομακρυνθεί, αυτό δεν έγινε και έτσι ήρθε… μοιραία η ισοφάριση.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE