Έμπλεξαν με τα βίντεο σκύλων που ανέβασαν στα social media - Συνελήφθη ένας καταζητείται δεύτερος στη Λεμεσό

Έμπλεξαν με τα βίντεο σκύλων που ανέβασαν στα social media - Συνελήφθη ένας καταζητείται δεύτερος στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά την καταγγελία για ανάρτηση βίντεο σε ΜΚΔ, με κυνομαχία μεταξύ δυο σκύλων. Για την υπόθεση καταζητείται 25χρονος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, την υπόθεση κατήγγειλε εθελόντρια σε θέματα κακομεταχείρισης ζώων, μετά από ενημέρωση που έλαβε πως σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, κάτοχος συγκεκριμένου λογαριασμού ανάρτησε βίντεο με τους δυο σκύλους να επιδίδονται σε κυνομαχία.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξακριβώθηκε η ταυτότητα δυο προσώπων που εμφανίζονται στο συγκεκριμένο βίντεο, ένας 28χρονος και ένας 25χρονος και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Χθες το απόγευμα η Αστυνομία συνέλαβε τον 28χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ο δεύτερος ύποπτος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των ζώων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.