Συγκινητικό: Ομάδα Κυπρίων εθελοντών έφτιαξαν 4.5χιλιάδες γλυκά για τους φυλακισμένους - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητικό: Ομάδα Κυπρίων εθελοντών έφτιαξαν 4.5χιλιάδες γλυκά για τους φυλακισμένους  - ΒΙΝΤΕΟ

Εθελοντισμός μια μεγάλη λέξη και ιστορία προσφοράς.

Η ομάδα του Αγκαλιάζω Απλόχερα , μαζί με κάποια μέλη της, συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι και ξεκίνησαν να μαγειρεύουν γλυκά για τους φυλακισμένους.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το μήνυμα της αγάπης φτάνει σε όλους.

Για ώρες μέσα στην κουζίνα, φτιάχνοντας 4.500 γλυκά. 

Μια όμορφη κίνηση, την οποία έφερε στην δημοσιότητα μια εκ των διαχειριστών της ομάδας, Μαρία Αντωνίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.