Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Εκτός αέρα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» - Τρέχουν όλοι να υποβληθούν σε τεστ

Χωρίς την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» θα είναι το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι θετική στον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες πρέπει να υποβληθούν σε τεστ και έτσι δεν θα βγουν στον αέρα, τουλάχιστον για σήμερα Δευτέρα 06 Δεκεμβρίου.

Αφού εξεταστούν όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και νοούμενου ότι έχουν αρνητικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

Να σημειωθεί ότι με την επιστροφή της εκπομπής, το κενό της παρουσιάστριας θα αντικατασταθεί από πρόσωπα του καναλιού.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό (06/12), γύρισμα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του Alpha Κύπρου που θα παρουσίαζε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ακυρώθηκε, ενώ θα είχε καλεσμένους από την Ελλάδα, μερικοί εκ’ των οποίων θα ερχόντουσαν στην Κύπρο για να παρευρεθούν στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.