Μαφιόζικη δολοφονία άνδρα στην Ελλάδα - Τον «γάζωσαν» έξω από γυμναστήριο

Μαφιόζικη δολοφονία άνδρα στην Ελλάδα - Τον «γάζωσαν» έξω από γυμναστήριο

Στόχος μαφιόζικης επίθεσης έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ένας άνδρας, στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι.

Την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι 35 ετών και συνδέεται συγγενικά με πρόσωπο που είχε δολοφονηθεί προ μηνών στη Μεταμόρφωση.

Οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.