Μαφιόζικη δολοφονία άνδρα στην Ελλάδα - Τον «γάζωσαν» έξω από γυμναστήριο

Μαφιόζικη δολοφονία άνδρα στην Ελλάδα - Τον «γάζωσαν» έξω από γυμναστήριο

Στόχος μαφιόζικης επίθεσης έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ένας άνδρας, στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι.

Την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Έχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι 35 ετών και συνδέεται συγγενικά με πρόσωπο που είχε δολοφονηθεί προ μηνών στη Μεταμόρφωση.

Οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE