Ωστόσο, η δίκη του διεκόπη για αύριο και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος». Εκεί, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ώστε να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του.
Ακόμη, ο κατηγορούμενος αποχωρώντας από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι' αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».
Πάντως και σήμερα δικηγόροι που συμμετέχουν στη δίκη του «ψευτογιατρού» έθεσαν και πάλι ζήτημα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία για την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση. Ειδικά σήμερα, η αίθουσα όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η ακροαματική διαδικασία ήταν εξαιρετικά μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και να δηλωθεί η πρόθεση των δικηγόρων να αποχωρήσουν αν δε βρεθεί λύση.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα