Έπιασαν και δεύτερο για την άγρια σκυλομαχία στη Λεμεσό - Στο κελί οι δύο άντρες

Έπιασαν και δεύτερο για την άγρια σκυλομαχία στη Λεμεσό - Στο κελί οι δύο άντρες

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κακομεταχείρισης ζώων και συγκεκριμένα δύο σκυλιών που σε βίντεο που αναρτήθηκε σε διαδικτυακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να υποβάλλονται από δύο πρόσωπα, σε σκυλομαχία.

Για την υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Κυριακή άλλο ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση βάσει δικαστικού διατάγματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε το περασμένο Σάββατο, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε από πολίτη στο ΤΑΕ Λεμεσού, σχετικά με την ανάρτηση του βίντεο. Το Κλιμάκιο της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό ανέλαβε άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απομονώθηκε το σχετικό βίντεο και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των υπόπτων προσώπων.

Ο πρώτος από τους δύο υπόπτους που φαίνονται στο βίντεο, άντρας ηλικίας 25 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από τα μέλη της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό, λίγο πριν τις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για μία ημέρα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από τα μέλη της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό και ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 28 ετών. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση επίσης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Κλιμάκιο της Αστυνομίας για τα Ζώα στη Λεμεσό συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE