ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηπαντέλας: Στο Συμβούλιο ΕΕ στις Βρυξέλλες

Χατζηπαντέλας: Στο Συμβούλιο ΕΕ στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με επίκεντρο την πανδημία COVID-19.


Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου, οι Ευρωπαίοι Υπουργοί θα προβούν σε ανασκόπηση των μέχρι στιγμής δεδομένων της πανδημίας Covid-19 υπό το φως της νέας μετάλλαξης «Όμικρον», ενώ παράλληλα θα συζητήσουν εκτενώς τα μέτρα που εφαρμόζονται από τα κράτη μέλη σε εθνικό επίπεδο, με στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Χατζηπαντέλα θα διαβουλευθεί με τους ομολόγους του για την υιοθέτηση κοινής Ευρωπαϊκής πολιτικής, για την συνομολόγηση μιας συμφωνίας στα πλαίσια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) όσον αφορά την ετοιμότητα που θα επιδεικνύουν όλες οι χώρες μέλη του ΠΟΥ για την ανταπόκρισή τους σε τυχόν μελλοντικά έκτακτα περιστατικά που αφορούν τη Δημόσια Υγεία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top