Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατάρρευση κτιρίου στο Sanary-sur-Mer στη νότια Γαλλία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12). Από την κατάρρευση, η οποία σύμφωνα με το bfmtv.com, πιθανόν έγινε λόγω έκρηξης, υπάρχουν τρεις τραυματίες αλλά και πέντε εγκλωβισμένοι.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγο το AFP, μια μαμά και το μωρό της ανασύρθηκαν με τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια, όπως δήλωσε η πυροσβεστική. Το κτίριο που κατέρρευσε ήταν τριώροφο, ενώ πυροσβέστες ανέφεραν ότι εντόπισαν έντονη μυρωδιά αερίου όταν έφτασαν στο σημείο.


Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται συμμετέχουν σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE