Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατάρρευση κτιρίου στο Sanary-sur-Mer στη νότια Γαλλία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12). Από την κατάρρευση, η οποία σύμφωνα με το bfmtv.com, πιθανόν έγινε λόγω έκρηξης, υπάρχουν τρεις τραυματίες αλλά και πέντε εγκλωβισμένοι.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγο το AFP, μια μαμά και το μωρό της ανασύρθηκαν με τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια, όπως δήλωσε η πυροσβεστική. Το κτίριο που κατέρρευσε ήταν τριώροφο, ενώ πυροσβέστες ανέφεραν ότι εντόπισαν έντονη μυρωδιά αερίου όταν έφτασαν στο σημείο.


Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται συμμετέχουν σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE