Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατέρρευσε κτίριο στη νότια Γαλλία: Τρεις τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα

Κατάρρευση κτιρίου στο Sanary-sur-Mer στη νότια Γαλλία, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/12). Από την κατάρρευση, η οποία σύμφωνα με το bfmtv.com, πιθανόν έγινε λόγω έκρηξης, υπάρχουν τρεις τραυματίες αλλά και πέντε εγκλωβισμένοι.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγο το AFP, μια μαμά και το μωρό της ανασύρθηκαν με τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια, όπως δήλωσε η πυροσβεστική. Το κτίριο που κατέρρευσε ήταν τριώροφο, ενώ πυροσβέστες ανέφεραν ότι εντόπισαν έντονη μυρωδιά αερίου όταν έφτασαν στο σημείο.


Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται συμμετέχουν σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE