Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 101 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού ανιχνεύθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό αυτών στη χώρα στα 437.


Τα νεότερα στοιχεία από την Υπηρεσία Υγειονομικής Ασφάλειας Ην. Βασιλείου δείχνουν ότι 72 από τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στην Αγγλία, 28 στη Σκωτία και ένα στην Ουαλία.

Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε πως οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε αυξημένη μεταδοτικότητα της νέας παραλλαγής σε σύγκριση με την παραλλαγή Δέλτα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE