ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστερήσεις κι εντάσεις στο εμβολιαστικό κέντρο Λάρνακας - Παρέμβαση Αστυνομίας

Καθυστερήσεις κι εντάσεις στο εμβολιαστικό κέντρο Λάρνακας - Παρέμβαση Αστυνομίας

Μεγάλη ταλαιπωρία, καθυστερήσεις κι εντάσεις στην διενέργεια εμβολιασμών παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες στο εμβολιαστικό κέντρο στο λιμάνι Λάρνακας, σύμφωνα με γραπτή καταγγελία του βουλευτή Ανδρέα Πασουρτίδη.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας σημειώνει ότι ενώ το αρμόδιο υπουργείο καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί με την 3η δόση για να προστατευτεί από την εξάπλωση της πανδημίας και για προστασία της δημόσιας υγείας γενικότερα, εντούτοις αδυνατεί να παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κάνει τη διαδικασία ομαλή, εύκολη και σύντομη.

«Οι πολίτες που προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο της Λάρνακας, είτε μέσω ραντεβού, είτε μέσω του walk in, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλο συνωστισμό, καθυστερήσεις και τεράστια ταλαιπωρία, με επακόλουθο την δημιουργία εντάσεων σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ λόγω αυτής της άσχημης κατάστασης αρκετοί είναι οι πολίτες που αναγκάζονται να αποχωρήσουν από το κέντρο χωρίς καν να λάβουν το εμβόλιο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ.Πασουρτίδης.

Ο βουλευτής καλεί το Υπουργείο Υγείας όπως άμεσα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν, ώστε το εμβολιαστικό κέντρο της πόλης να λειτουργήσει με τρόπο που να μην προκαλεί άσκοπη ταλαιπωρία στους πολίτες.

Παρέμβαση Αστυνομίας

Υπενθυμίζουμε, ότι παρόμοιες καταστάσεις στο μοναδικό εμβολιαστικό κέντρο της Λάρνακας (εδώ και καιρό έχει σταματήσει η χορήγηση εμβολίων στο παλιό νοσοκομείο της πόλης) είχαν παρατηρηθεί και κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, με τους πολίτες να καταγγέλλουν καθυστερήσεις στη χορήγηση των εμβολίων και πολύωρες αναμονές μέσα στην αφόρητη ζέστη.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού υπήρξαν μέρες με εντάσεις στον εξωτερικό χώρο του εμβολιαστικού κέντρου από άτομα που ανέμεναν αρκετή ώρα μέχρι να εμβολιαστούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top