ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στους αυτοκινητοδρόμους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χαμηλή ορατότητα και συσσώρευση νερού στους αυτοκινητοδρόμους

Βροχόπτωση σημειώνεται σε περιοχές κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων Πάφου-Λεμεσού, Λεμεσού-Λευκωσίας, και Λάρνακας Λευκωσίας, γύρω στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Ιδαίτερα έντονη είναι η βροχόπτωση που σημειώνεται στις περιοχές Πισσουρίου και Χοιροκοιτίας, όπου η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι επικίνδυνα χαμηλή, ενώ λόγω ροής και συσσώρευσης νερού, το οδόστρωμα είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE