Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος - Χιονισμένο σκηνικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος - Χιονισμένο σκηνικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά ντύθηκε για να μας... καλημερίσει σήμερα (08/12) το πρωί το Τρόοδος αφού χιόνι σκέπασε την ορεινή περιοχή.

Εικόνες χειμωνιάτικες και κρύες, κάτι που αναμέναμε εδώ και πολύ καιρό τώρα.

Για απόψε η πρόβλεψη του καιρού στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι χιόνι σε εναλλαγή με χιονόνερο.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook, KitasWeather:

Το σκηνικό του καιρού απόψε

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, κυματώδης στα νότια και κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE