ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγρια δολοφονία στον Κάτω Αμίαντο : Πιθανό συνεργό του 32χρονου ψάχνει η αστυνομία – Σε σενάριο αστυνομικής σειράς εξελίσσεται η υπόθεση

Άγρια δολοφονία στον Κάτω Αμίαντο : Πιθανό συνεργό του 32χρονου ψάχνει η αστυνομία – Σε σενάριο αστυνομικής σειράς εξελίσσεται η υπόθεση

Σε σενάριο αστυνομικής σειράς εξελίσσεται η άγρια δολοφονία των δυο γυναικών, στον Κάτω Αμίαντο στην Επαρχία Λεμεσού, από 32χρονο Σύρο με θύματα Khaiat Alraeesi 43 ετών, από τη Συρία, με ρωσική υπηκοότητα και Mariia Gazibagandova 33 ετών, από τη Ρωσία.

Το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός στην υπόθεση αξιολογείται από τους ανακριτές, ενώ υπάρχουν ακόμη κάποια κενά για την πλήρη εξιχνίαση του εγκλήματος, τα οποία φαίνεται να κρύβει ο ομολογία δολοφόνος.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά το έγκλημα φαίνεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κατευθύνεται προς την Λεμεσό, έχοντας στο όχημα του ακόμη ένα πρόσωπο στην θέση του συνοδηγού.

Την ίδια ώρα, άφαντοι παραμένουν και οι δύο εργάτες που όπως ο ίδιος ομολόγησε τον βοήθησαν να σκάψει τον τάφο για να θάψει τις δύο γυναίκες, ενώ όπως ισχυρίζεται πρόκειται για δύο εργάτες του οποίους δεν γνώριζε και τους πήρε μαζί του στο σημείο για να του κάνουν τη δουλειά, χωρίς να ξέρουν τον λόγο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος, ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ομολόγησε το φόνο των δύο γυναικών το προηγούμενο Σάββατο (04/12), ενώ υπέδειξε και συγκεκριμένο σημείο στην αυλή οικίας φιλικού του προσώπου, όπου βρίσκονταν θαμμένες οι σοροί τους.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, εντοπίστηκαν θαμμένες οι σοροί δύο γυναικών, η περιγραφή των οποίων ομοιάζει με την περιγραφή των δύο ελλειπουσών.

Σημειώνεται ότι από τις νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 33χρονης Mariia Gazibagandova προκλήθηκε από ρήξη πνεύμονα, που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ της 43χρονης Khaiat Alraeesi, από πολλαπλές ρήξεις ζωτικών οργάνων και συγκεκριμένα πνεύμονα, ήπαρ και καρδία, που επίσης προκλήθηκαν από πυροβολισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top