Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα ορεινά Τροόδους, όπου κατά διαστήματα σημειώνεται χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.


Η διακίνηση οχημάτων με κίνηση μόνο στους δύο τροχούς, που δεν είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ΔΕΝ είναι εφικτή, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι οδηγοί που διαμέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους, οι οποίοι κατευθύνονταν προς τα ορεινά Τροόδους, φτάνοντας στο ύψος της περιοχή Πλατρών, δεν στάθηκε δυνατό να συνεχίσουν τη διαδρομή τους λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους των ορεινών περιοχών. Οι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE