Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Προσπάθησαν να πάνε στο Τρόοδος και δεν τα κατάφεραν - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα ορεινά Τροόδους, όπου κατά διαστήματα σημειώνεται χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.


Η διακίνηση οχημάτων με κίνηση μόνο στους δύο τροχούς, που δεν είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ΔΕΝ είναι εφικτή, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι οδηγοί που διαμέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους, οι οποίοι κατευθύνονταν προς τα ορεινά Τροόδους, φτάνοντας στο ύψος της περιοχή Πλατρών, δεν στάθηκε δυνατό να συνεχίσουν τη διαδρομή τους λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους των ορεινών περιοχών. Οι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE