Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Γιώργος Θεοφάνους: «Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη»

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη

Καλεσμένος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής την Παρασκευή στο Open και Omega στην Κύπρο!

Αρχικά ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να διαλέξει ένα τραγούδι για να περιγράψει τον χωρισμό του, με τον παρουσιαστή να του ζήτησε να του γράψει καινούργιο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE