«Έβρεξε» προβλήματα: Πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών και υπεραγορά από την κακοκαιρία

«Έβρεξε» προβλήματα: Πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών και υπεραγορά από την κακοκαιρία

Σε 19 περιστατικά παγκύπρια, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη (08/12).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι Σταθμοί Λεμεσού προέβησαν σε άντληση ομβρίων υδάτων από φουσκωτό πλωτό μέσο, άντληση ομβρίων υδάτων από φυτώριο και μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος).

Οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας προέβησαν σε μετακίνηση ευτελούς αντικειμένου (τσίγκος), περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής), άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο οικίας και άνοιγμα οχετού όμβριων υδάτων, στις περιοχές Λάρνακα και Ορόκλινη.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου προέβη σε άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγεια οικιών, άντληση ομβρίων υδάτων από υπόγειο υπεραγοράς, άντληση ομβρίων υδάτων από αποθήκη ηλεκτρολογικών, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροής) και άνοιγμα οχετού όμβριων υδάτων στις περιοχές Παραλίμνι, Πρωταράς & Αγία Νάπα.

Για διεκπεραίωση των κλήσεων σε όλες τις περιπτώσεις επιστρατεύθηκαν και συνέβαλαν οι Τοπικές αρχές και η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.