Έκκληση για άμεση βοήθεια μονογονιού στη Λευκωσία - Ζητούνται τρόφιμα και κρεβάτι

Έκκληση για άμεση βοήθεια μονογονιού στη Λευκωσία - Ζητούνται τρόφιμα και κρεβάτι

Καθημερινά νέες ιστορίες ερχονται στο φως της δημοσιότητας απο συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ουτε τα βασικά. 

Ενα πιάτο φαγητό, ένα ζεστό κρεβάτι.

Εκκληση για ακόμα μια φορά έκανε μεσα απο τη σελίδα "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" μια εκ των διαχειριστών Σάλλυ Παναγιώτου, η οποια με ανάρτηση της έκανε γνωστή την ανάγκη για τρόφιμα για μονογονιό απο Λευκωσία.

Οπως ανέφερε "επισης υπάρχει μεγαλη ανάγκη για κρεβάτι (διπλό) και ρούχα size 12 χρ ,παπούτσια size 37 για αγοράκι"

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.