Λήξη συναγερμού για τα δύο αδέρφια που απουσίαζαν από την κατοικία τους

Λήξη συναγερμού για τα δύο αδέρφια που απουσίαζαν από την κατοικία τους

Εντοπίστηκαν το πρωί σήμερα Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου, από μέλη της Αστυνομίας, οι δύο άντρες ηλικίας 57 και 53 ετών, που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα, αφού απουσίαζαν από την κατοικία τους στην επαρχία Πάφου, από την περασμένη Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου, 2021.

Φωτογραφίες και στοιχεία των δύο αντρών είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Μετά τον εντοπισμό τους, η συνέχιση της δημοσίευσης των φωτογραφιών και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE