ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει η Σ.Παναγιώτου καλεί σε βοήθεια: Κύπριοι γονείς σε απελπισία- Παιδιά χωρίς ένα ζεστό πιάτο φαϊ τα Χριστούγεννα

Συγκλονίζει η Σ.Παναγιώτου καλεί σε βοήθεια: Κύπριοι γονείς σε απελπισία- Παιδιά χωρίς ένα ζεστό πιάτο φαϊ τα Χριστούγεννα

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυξήθηκαν τα περιστατικά οικογενειών που δεν έχουν ούτε γάλα για τα βρέφη τους.

Συνεχόμενες αναρτήσεις σε εθελοντικές ομάδες, για οικογένειες που χρειάζονται τρόφιμα,γάλα ή ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να χαρούν τα παιδάκια τους.

Επικοινωνήσαμε με μια εκ των διαχειριστών της ομάδας "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" και την Σάλλυ Παναγιώτου , η οποία μας επιβεβαίωσε ότι φέτος απο τα τέλη Νοεμβρίου, υπήρχε μια αυξημένη ανάγκη απο οικογένειες για τα πιο βασικά.

Οπως μας ανέφερε λυγίζει κάθε φορά που φτάνει στα χέρια της κάποιο μήνυμα ανάγκης, και φέτος τα μηνύματα ξεπέρασαν κάθε άλλη φορά, είτε για οικογένειες που χρειάζονται τρόφιμα, είτε για ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο ζητούν τα παιδιά και δεν έχουν.

Χαρακτηριστικά η κ.Παναγιώτου μας ανεφερε " Ενα απο αυτά τα μηνύματα το δημοσίευσα, είναι μια οικογένεια η οποία χρειάζεται ένα απλο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι, πέρσι δεν είχε πάλι και δεν στόλισε, φέτος όμως τα παιδιά της στεναχωρημένα έκαναν παράπονο και ζήτησαν να στολίσουν και αυτά οπως οι υπόλοιποι φίλοι τους. Είναι πραγματικά λυπηρό, στην εποχή μας, οι συνθήκες ή μη πρόληψη απο το κράτος ή αρμόδιους φορείς αλλα και την κοινωνία μας γενικότερα να φέρνει οικογένειες σε αυτό το σημείο".

Ενώ συμπλήρωσε "Είναι δεκάδες τα μηνύματα που πραγματικά δε μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε ολα, για αυτό σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε την δυνατότητα όποιοι μπορούν να υιοθετήσουν μια οικογένεια φέτος τα Χριστούγεννα, έτσι όσοι θέλουν να βοηθήσουν θα το κάνουν, και οι τόσες οικογένειες που έχουν ανάγκη, φέτος θα έχουν στο τραπέζι τους ένα πιάτο ζεστό φαγητό και τα παιδιά θα μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα , χωρίς να νιώθουν περιθωριοποιημέναΤα παιδιά ειδικά δεν αξίζει να στερηθούν το κλίμα των γιορτών και το όμορφο μήνυμα των Χριστουγέννων. Καμία οικογένεια δεν πρέπει να μείνει χωρίς τα βασικά φέτος."

Μέσα απο τα πιο πανω μηνύματα η κ.Παναγιώτου δείχνει έντονα την ανάγκη οικογενειών φέτος τα Χριστούγεννα και γίνεται εκκληση όποιος θελει και μπορεί να βοηθήσει οικογένειες με παιδάκια να αποταθεί στην σελίδα.

Κάποιες απο τις λίγες αναρτήσεις στην σελίδα "Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος":

 

Είναι τραγικό - Γιορτινές μέρες και γονείς δεν έχουν φαγητό για τα παιδιά τους και Χριστουγεννιάτικο δέντρο να χαρούν

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top