Ανατράπηκε το όχημά του και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια - Στο Νοσοκομείο 35χρονος οδηγός στη Λεμεσό

Ανατράπηκε το όχημά του και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια - Στο Νοσοκομείο 35χρονος οδηγός στη Λεμεσό

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, 35χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο συνέβη παρά τον υδατοφράκτη Πολεμιδιών. Ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση τις Πλάτρες, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να αναποδογυριστεί.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή και δεν αποκλείεται να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE