Πυρκαγιά στον Ιππόδρομο κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Προκλήθηκαν ζημιές σε ολόκληρο τον χώρο

Πυρκαγιά στον Ιππόδρομο κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Προκλήθηκαν ζημιές σε ολόκληρο τον χώρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 9ης Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 10ης Δεκεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές , 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 20.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο ελέγχου που χρησιμοποιείται από τους ελλανοδίκες εντός του χώρου της Λέσχης Ιπποδρομιών Κύπρου στον Άγιο Δομέτιο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 20.23.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, καταστράφηκε μία μεσόπορτα ενώ από τον καπνό ζημιά προκλήθηκε στην βαφή και στον εξοπλισμό ολόκληρου του χώρου.

Η Πυροσβεστική είχε κληθεί μέσω του συστήματος αυτόματης πυρανίχνευσης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE