«Ξάφρισαν» κομμωτήριο με λεία χιλιάδων ευρώ - Παραβίασαν την είσοδο με ευκολία

«Ξάφρισαν» κομμωτήριο με λεία χιλιάδων ευρώ - Παραβίασαν την είσοδο με ευκολία

Υπόθεση διάρρηξης κομμωτηρίου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, με λεία, σύμφωνα με την καταγγελία, χρηματικό ποσό και είδη κομμωτικής, αξίας 10 χιλ. ευρώ.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο  Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στο κέντρο της Πάφου, ότι διαρρήχτηκε το κομμωτήριο που διατηρεί μεταξύ των ημερομηνιών 8 και 9 Δεκεμβρίου του 2021.

Σύμφωνα με την καταγγελία, είπε ο κ. Νικολάου, οι άγνωστοι απέσπασαν από το κομμωτήριο το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ που φυλασσόταν εντός του κομμωτηρίου, καθώς και διάφορα είδη κομμωτικής, αξίας 4.000 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο αφού παραβίασαν της εισόδου του κομμωτηρίου. Από την σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε στη χώρα μας είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του έχει την απόλυτη πολιτική βούληση και την ετοιμότητα να το κάνει