Ελλάδα: Τον τρόμο έζησε μαθήτρια που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα: Τον τρόμο έζησε μαθήτρια που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε λεωφορείο

Τον τρόμο έζησε μια 17χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα, η οποία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Όταν η 17χρονη επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο κατάλαβε ότι την κοιτά επίμονα ένας 50χρονος συνεπιβάτης.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε και έφυγε από το κάθισμα που καθόταν. Στην συνέχεια κάθισε στο πίσω μέρος του λεωφορείου δίπλα σε παράθυρο και τοποθέτησε την τσάντα επάνω στα πόδια της.

Ο άνδρας την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα.

Αρχικά η 17χρονη πίστεψε ότι το άγγιγμα που αισθανόταν ήταν από την επαφή με την τσάντα της την οποία είχε επάνω στα πόδια της. Ωστόσο, μόλις σήκωσε την τσάντα της είδε το χέρι του πάνω της να την θωπεύει.

Σοκαρισμένη η μαθήτρια άρχισε να φωνάζει. Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως και οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Η 17χρονη στην συνέχεια ειδοποίησε την μητέρα της, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, ενώ πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 50χρονο Νιγηριανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Λίγη ώρα μετά η 17χρονη κοπέλα συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE