ΠΑΡΑ-THEMA

Τα τερτίπια και τα καμώματα των καθηγητών στο Eden μετά την εκδρομή- Ζήτησαν σουίτες και κάλεσαν την αστυνομία

Τα τερτίπια και τα καμώματα των καθηγητών στο Eden μετά την εκδρομή- Ζήτησαν σουίτες και κάλεσαν την αστυνομία

Παρατράγουδα σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Eden στην Τερσεφάνου, όπου μεταφέρθηκαν μαθητές και καθηγητές του σχολείου, στο οποίο εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα, της μετάλλαξη Όμικρον.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, οι καθηγητές αρνούνταν να εισέλθουν σε δωμάτιο ανά δύο άτομα, όπως έπραξαν οι μαθητές, ζητώντας να διαμείνουν σε σουίτες!

Όταν τους εξηγήθηκε ότι θα πρέπει να εισέλθουν σε δωμάτια ανά δύο, λόγω χώρου και δεδομένου ότι ενδεχομένως να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα μεταβούν στο Eden για να τεθούν σε αυτοπεριορισμό, αντέδρασαν και επέμειναν να διαμείνουν σε μονά δωμάτια.

Μάλιστα, ανέφεραν πως αν δεν διευθετηθεί το αίτημά τους, θα αποχωρήσουν, ενώ λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, κάλεσαν και την Αστυνομία, η οποία τους παρέπεμψε στο Υπουργείο Υγείας.

Τελικά, οι καθηγητές θα παραμείνουν στις σουίτες και οι μαθητές σε διπλά. 

Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον εντοπίστηκαν έπειτα από την επιστροφή 42 μαθητών και καθηγητών, που είχαν μεταβεί σε χώρα της Ευρώπης, για σχολική εκδρομή.

Πάντως το ερώτημα που προκύπτει μετά τις... βασιλικές απαιτήσεις των καθηγητών, είναι το εξής: Οι υπόλοιποι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα έχουν τις ίδιες απαιτήσεις, οταν θα χρειαστεί να διαμείνουν στο Eden Resort, ενώ όλα τα έξοδα τα καλύπτει το κράτος;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top