Μαρία Μπακοδήμου: "Ήμουν πολύ εύκολο θύμα"

Μαρία Μπακοδήμου: "Ήμουν πολύ εύκολο θύμα"

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο OK! και στο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο χειριστικές σχέσεις που είχε στη ζωή της.

- Έχεις υπάρξει με σύντροφο που ήταν χειριστικός;
- Ναι, αμέ! Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στην ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις την δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια » δεν τα χειρίζεσαι καλά τα πράγματα», προσπαθώντας να σε μειώσει αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη του, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι «μωρέ, για καλό μου, μου τα λέει», τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα. Αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός.

- Για να λες δύο χειριστικές σχέσεις που είχες, πάει να πει ότι δεν είχες πάρει το μάθημα από την πρώτη φορά.
- Όχι, γιατί κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Αλλά κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμη με τον εαυτό μου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE