Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπερχειός μετά την υπερχείλισή του, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών κατοίκων στην περιοχή Κόμμα του δήμου Λαμιέων.

Σε αρκετές περιπτώσεις το νερό ξεπέρασέ το ένα μέτρο και χρειάστηκε η επέμβαση της έβδομης 7ης ΕΜΑΚ από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με βάρκες απομάκρυνε τον κόσμο από την περιοχή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο του Lamianow τη διάσωση ενός ιερωμένου και της οικογένειάς του από την 7η ΕΜΑΚ.

Μέχρι λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής είχαν απεγκλωβιστεί 14 άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE