Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Ελλάδα: Έχει ξεφύγει η κακοκαιρία - Σώζουν κόσμο με βάρκες

Τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπερχειός μετά την υπερχείλισή του, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών κατοίκων στην περιοχή Κόμμα του δήμου Λαμιέων.

Σε αρκετές περιπτώσεις το νερό ξεπέρασέ το ένα μέτρο και χρειάστηκε η επέμβαση της έβδομης 7ης ΕΜΑΚ από τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία με βάρκες απομάκρυνε τον κόσμο από την περιοχή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο του Lamianow τη διάσωση ενός ιερωμένου και της οικογένειάς του από την 7η ΕΜΑΚ.

Μέχρι λίγο πριν τις 9 το πρωί της Κυριακής είχαν απεγκλωβιστεί 14 άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE