J2US: Φωτιά στα κόκκινα η Λάουρα Νάργες – «Ζάλισε» με το εκρηκτικό της μπούστο -BINTEO

J2US: Φωτιά στα κόκκινα η Λάουρα Νάργες – «Ζάλισε» με το εκρηκτικό της μπούστο -BINTEO

"Πυρκαγιά" στο πλατό του J2US η παρουσιάστρια

Στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Λάουρα Νάργες, για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου πλάι στον Νικηφόρο στον Alpha. Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στο ανδρικό, και όχι μόνο κοινό, καθώς αποφάσισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία επικίνδυνα!

Και αυτό καθώς η ενδυματολογική της επιλογή «μοίρασε» εγκεφαλικά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha ερμηνεύοντας την επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, «Ζιγκολό»!

Ο λόγος για μια ολόσωμη κατακκόνινη φόρμα, η οποία αναδείκνυει την καλλίγραμμη σιλουέτα της Λάουρας Νάργες. Τα βλέμματα, όμως, μαγνήτισε και δη με μεγάλη ευκολία το εκρηκτικό μπούστο της παρουσιάστριας στη σκηνή του J2US.

Δείτε το βιντεο εδω

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE